Contact

Heb je vragen? 
Neem contact met 
ons op 

Veel vragen zijn al gesteld! Scroll snel verder om te kijken of die van jou er al bij staat.

Veelgestelde vragen
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
FAQ

Misschien is jouw vraag al beantwoord

Verdiensten zijn afhankelijk van je leeftijd en de wijk die je gaat bezorgen. 

Omdat er verschil in wijken zit wat betreft het aantal te bezorgen adressen, kunnen we de benodigde tijd hiervan niet aangeven.

Voor een bezorgwijk moet je minimaal  13 jaar oud zijn.

Bij ziekte en/of andere afwezigheid gaan we ervan uit dat jij eerst zelf naar vervanging uitkijkt. Mocht dit niet lukken dan zoeken wij uiteraard met je mee.

Fietstassen kun je kosteloos van ons lenen. Tijdens het aanstellingsgesprek wordt je gevraagd of je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

In de meeste gevallen leveren we het te bezorgen materiaal thuis aan. Voor deze aanlevering hoeft er niemand thuis te zijn. In sommige plaatsen werken we met afhaal-depots. In dit geval heb je de hele dag de tijd je kranten op een door jou gewenst moment op te (laten) halen.

Wij hanteren een opzegtermijn van 4 weken. Zodra jij je bezorgwijk hebt opgezegd (per mail) geven we jou je laatste bezorg dag door.

Wekelijks zullen er kranten bij je thuis worden afgeleverd. Maar er zullen ook weken bij zijn dat er folders meekomen. Deze dienen dan tegelijk met de kranten te worden bezorgd.