Voor ouders

Heeft uw kind belangstelling voor een bezorgwijk bij Santibri-Axender?

Wij begrijpen dat u als ouders graag iets meer wilt weten, zowel over ons als over de werkzaamheden die uw kind gaat uitvoeren.

Santibri-Axender

Wij zijn een familiebedrijf dat graag haar medewerkers voorop stelt. Sinds 14 mei 1984 doen wij er alles aan om onze bezorgers, waar nodig, te ondersteunen bij het zo goed mogelijke uitvoeren van hun werkzaamheden.


Wat wordt er van een bezorger verwacht

Bij het aannamegesprek wordt uitgelegd wat er van onze bezorgers wordt verwacht; Ze krijgen uitleg over het type werkzaamheden, hun bezorgwijk en op welke dag er bezorgd moet worden. Gaat hij/zij akkoord, maar is uw zoon of dochter nog geen 18 jaar, dan vragen wij altijd nog toestemming van de ouders. Daarna wordt het aanstellingsformulier gemaild. Deze moet ondertekend (door de ouders/verzorgers) naar ons terug worden gestuurd met een kopie van het ID bewijs van de bezorger. Tevens ontvangt iedere nieuwe bezorger via de mail een bezorgershandleiding waarin alles nogmaals wordt uitgelegd. Ook het gebruik van onze JOB app wordt hierin vermeld.

Bij vragen is onze bezorgafdeling bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer 0598-636338. Via de mail zijn we bereikbaar op bezorgers@santibri-axender.nl.

Snel bijverdien in een paar uurtjes per week?

Word bezorger bij Santibri-Axender!

Aanmelden